Ata'ya saygısızlığın da bu kadarı

Ata

Eski Belediye Binası üzerindeki ışıklı Atatürk silueti bakımsızlıktan dökülmeye başladı. Kırıkkale'nin birçok noktasından rahatça görülebilen eski belediye binasındaki Atatürk siluetinin bakım ve onarımından kimin sorumlu olduğu bilinmiyor.

SAHİR KOÇAK DÖNEMİNDEN KALMA
Eski Belediye Başkanlarımızdan Sahir Koçak döneminde yapılan ve kentin simgesi haline gelen ışıklı Atatürk silueti görenlerin içini sızlatıyor. Zaman zaman ulusal basında da yer aldığı gibi birçok ilde Atatürk büstlerinin ve heykellerinin bakımsız ve korumasız olması tepkilere neden olurken, eski belediye binasının çatısında bulunan ve bakımsızlık yüzünden dökülmeye başlayan ışıklı Atatürk siluetine Kırıkkale sessiz kalıyor.

SOSYAL YARDIMLAŞMANIN BULUNDUĞU BİNA
“Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma Derneğinin de” bulunduğu bina üzerinde yaşanan bu olumsuz tabloyu gören vatandaşlar, ‘İhtiyaç sahiplerine yardım eden dernek, Cumhuriyet’in kurucusuna böyle mi sahip çıkıyor’ diyerek tepkilerini ortaya koydular. Seçim çalışmalarının hız kazandığı şu günlerde, vatandaşlar bu kötü manzaranın bir an önce düzeltilmesi için bürokratların ve siyasilerin bu işe el atması gerektiğini belirttiler.

AMPULLER KIRIK DÖKÜK
Ampullerin Atatürk silueti şeklinde yerleştirilmesiyle oluşturulan ışıklı tablodaki ampullerin eskidiği, kırıldığı ve hatta ampullerin bağlı olduğu demir çerçevenin paslandığı gözlerinden kaçmayan vatandaşlar, “Atatürk’e saygısızlık bu seviyeye gelmemeli” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Hatta siluetin hemen altındaki ışıklı “Kırıkkale Belediyesi” tabelası da paramparça vaziyette bu kötü görüntüye eşlik ediyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ